Najaars-klassieker

Ik zie Mathieu van der Poel de Ronde van Vlaanderen winnen in een spannende sprint met Wout van Aert. Snel zapp ik door naar de Giro om te kijken of Wilco Kelderman in het roze kan blijven. Na de etappe kijk ik naar buiten en het weer is goed genoeg dus stap ik zelf ook nog even voor een klein rondje op de racefiets. Geen 250 maar 35 km. Een uurtje lekker bezig.

Babyartikelen

Bij thuiskomst valt mij oog op een flyer die in de brievenbus ligt. Het is een flyer van een online-wielren-winkel. Ik zie een mooi shirtje met 50% korting en overweeg om hem te bestellen. Ze hebben ook nog een mooie helm dus ga ik toch nog maar even kijken op de website. En dan ben je verkocht.

Net zoals bij de geboorte van je kind waarbij je de kinderkamer moet inrichten, kinderwagen moet kopen of kinderkleertje wilt hebben kan je ook bij fietsen helemaal los gaan. Shirtjes, overschoenen, extra lampje en nieuw stuurlint. En dit zijn dan nog de accessoires. Wat dacht je van het laatste model racefiets of MTB. Er is altijd een mooiere en duurdere fiets waar je van kan staan watertanden.

Carbon fiets van 10.000 euro

Ik besluit het toch maar even te laten en zet mijn fiets in de schuur, hang mijn helm op en doe mijn regenjasje uit. Ik zie nog net de aankomst in de herhaling van de Ronde van Spanje en kijk verlekkerd naar die prachtige carbon-fietsen (van 10.000  euro of meer). Dumoulin fietst door het beeld in een mooie jasje en met lekker handschoenen. Ik kijk nogmaals naar buiten waar het weer begonnen is met regenen. Brrrr. Ik pak mijn telefoon en open toch maar even de website van die wieler-winkel. Toch maar even kijken dan?

Share
, , ,

Post navigation