Hockeyvader heeft een briljant idee

Zondagmiddag, prachtig weer, mooie wedstrijden op het programma, veel publiek langs de lijn en de gezelligheid spat er vanaf. Dit gaat weer een top-middag worden met veel gezelligheid. Of toch niet in huidige tijd? Bij aankomst op de club is het al gezellig druk, wordt er hartstochtelijk aangemoedigd en is de onderlinge afstand niet altijd even duidelijk. Hoe zorg je in de huidige tijd dat het gezellig is en toch de richtlijnen in acht genomen worden?

Je bent geen politieagent

Veel communiceren naar de leden en heldere richtlijnen zodat iedereen kan sporten, gezellig kan nazitten en kan supporteren zodat alles veilig gaat. Dat kan je als club doen. En handhaven? Dat is al een lastige want je bent geen politieagent maar wel een lid van de club. Dat is nu juiste een dingetje. Je bent namelijk allemaal lid van dezelfde club, dus eigenlijk zijn we allemaal verantwoordelijk voor hoe het gaat op de club. Dus hoe zorg je dan dat alles goed gaat zonder dat je als politieagent hoeft op te treden?

Een briljant idee: neem een rol tape mee

Hockeyvader heeft er wel een idee over. A.s. zondag neem ik een rol tape mee, zoek een mooi plekje na de wedstrijd ergens op het terrein en tape een vierkant van 6 x 6 meter. Daarna verdeel ik dit vierkant in 16 kleinere vierkantjes van 1,5 x 1,5 meter. Dan kunnen we als team gezellig bij elkaar staan, ieder in zijn eigen vakje. Probleem opgelost en toch gezellig bij elkaar. Het enige probleem is dat als je in het midden staat en je naar de WC moet…..

Share
,

Post navigation