Kadotip voor Kerst: nieuwe hockeysokken voor de trainingen

Als mijn jongste zoon (10 jaar) naar de training gaat, gaat bij in zijn officiële wedstrijdtenue. Het grappige is dat bijna zijn hele team dat doet. Keurig gekleed in je wedstrijdoutfit. Als ik voor een training andere trainingskleren neer leg, pakt hij prompt zijn wedstrijdtenue uit de kast. Shirt, broekje en sokken. Als ik hem dan uitleg dat je voor een training dat niet aan hoeft maar alleen op de zaterdag tijdens de wedstrijd, kijkt hij me gek aan. “Ja maar, ik moet toch hockeyen?”. Ja, dan klopt, maar het is training en geen wedstrijd, dus maakt het niet uit wat je aan hebt, als het maar lekker zit. Hij kijkt me aan als of ik gek ben en doet lekker de kleren aan die hij wil.

Nee, dan mijn oudste zoon (12). Die zit inmiddels in een leeftijd dat het er toe doet wat je aan hebt, welk merk stick je hebt, wat voor een schoenen, etc. En je doet natuurlijk niet je wedstrijdtenue aan op de training, dat is suf. Wat je wel aan moet hebben is:

  • een voetbalshirt, met je naam achterop (club maakt niet zoveel uit, maar een shirt van Barcelona-Messi of Brazilië-Neymar, is natuurlijk het coolst)
  • een “merk” sportbroekje, liefst Adidas of Nike
  • en om het af te maken een paar opvallende sokken.

Nu had je tot niet zo heel lang geleden eigenlijk alleen maar lange sportsokken in de clubkleuren of in blauw, rood, wit en zwart. Sinds een paar jaar zijn ze er in alle kleuren. Voor de meisjes in knal-roze of geel. Voor de jongens in legerprint, superman of Amerikaanse vlag. Inmiddels zijn ze er in alle kleuren, prints en met opdruk. Het mooie van deze sokken is dat ze niet zo duur zijn. Tussen de 10 en 15 euro. Kijk, dat is nog eens mooi.

Kortom, zoek je nog een leuk kado voor kerst (of een verjaardag) voor je zoon of dochter, denk eens aan een paar coole hockeysokken voor de training. Altijd goed en een mooi prijsje!!

 

Share
,

Post navigation