Daar gaan we weer

“Wat ging die wekker vroeg! Wat was mijn passwoord ook al weer? Waar had ik nu mijn map bewaard? U heeft 150 nieuwe e-mails. Vanmiddag al een vergadering?” Komt dit bekend voor? Terug van vakantie en daar gaan we weer.

Hoe lekker was het de afgelopen weken op de camping. Eerst even een lekker ochtendduik in het meer, relax ontbijt voor de caravan in het zonnetje en daarna de enorme moeilijke keuze of je direct naar het strand gaat of eerst nog even wat gaat wandelen, fietsen of bezichtigen. Moet ik me nu al insmeren of zal ik dat pas na de volgende zwembeurt doen. Pas echt zwaar wordt het als het water in de caravan op is en bijgevuld moet worden, of als er afgewassen worden gewassen of het allerergst; de chemische WC geleegd moet worden. Kortom, moeilijk, moeilijk, moeilijk.

Maar ja, ooit ga je weer een keer terug. Ook hockeyvader. En dan stappen we weer in het normale leven. Werk, school voor de kinderen komt er weer aan en het aankomende hockeyseizoen begint weer. Trainen (is wel nodig….) en training geven, nieuwe teams, je plekje weer veroveren in het veld, oefenwedstrijden, bestuursvergaderingen, etc. Druk, druk, druk.

Voor de kinderen begint alles ook weer. De hockeyschoenen zullen wel weer te klein zijn, dus moeten er nieuwe komen. Nieuwe bitjes laten opmeten, de sokken passen vast ook niet meer en er zal ook wel het nieuwste model van de stick moeten komen, want anders hoor je er niet meer bij. Kortom, het gaat weer een godsvermogen kosten. Daar hadden we ook nog een extra weekje van op vakantie gekund. Niks werk, school en hockey, lekker gewoon het meer in springen en zwemmen maar. Pfff, het leven op vakantie is toch een stuk eenvoudiger.

Share
, ,

Post navigation