Goede voornemens?

Meer sporten, minder snoepen en minder alcohol. En dan hebben we nog het nieuwe huis, nieuwe baan en dit jaar wel die droomvakantie. We kennen ze allemaal, de goede voornemens en na 2 weken zijn we ze vergeten en gaan we over tot de orde van de dag. Nee, hockeyvader gaat het anders doen in 2024.

Geen zaalhockey, dus schuur opruimen, kozijnen schilderen en nog veel meer

Er wordt niet gezaalhockeyd door het hockeygezin deze winter, dus heerlijk even rust komende tijd.  Mijn voornemen is dan ook even afstand van hockey nemen nu en me richten op andere dingen. Aandacht voor het gezin, andere sporten doen, rust en vooral geen hockey of hockeyzaken. En toch ook misschien wat minder snoepen en niet elke avond een koekje. Dat is misschien wel een goed idee.

En nu ik er over denk is de schuur opruimen ook een goed idee en neem ik als voornemen mee voor 2024. De kozijnen buiten moeten geschilderd worden. Nog een voornemen. De serre moet opnieuw behangen worden, zolder uitmesten en wat vaker de familie bezoeken. Allemaal voornemens die goed te doen zijn. En nog andere voornemens?

Nog 1 Gluhwijntje dan….

Misschien ook iets minder alcohol, alhoewel het al best mee valt. Maar daar start ik mee in januari 2024 aangezien een biertje, wijntje of gluhwijntje met de feestdagen lekker is. Of misschien start ik toch pas in februari na de wintersport, want een biertje in de sneeuw is ook lekker. Of misschien pas in juni, want een drankje na de wedstrijd tijdens het hockeyseizoen van maart tot juni is altijd gezellig. Of misschien pas in augustus starten, want tijdens de zomervakantie is een koude versnapering ook aantrekkelijk. Maar ja, na de zomer start hockey weer tot eind november….. en dan zitten we alweer in december. Toch, lastig

Share
,

Post navigation