Hockeyschoenen online kopen? Waarom niet

‘Papa, mijn hockeyschoenen zijn nu echt te klein.’ Even kijken. Maat 35, terwijl zijn schoenmaat 37 is. Ok, nieuwe schoenen dus, alleen vandaag geen tijd (zaterdag) maar maandag staat er al weer een training op het program. Normaal gesproken gaan wij voor nieuwe hockeyspullen naar de lokale hockeyshop, maar dat redden we nu niet. Via internet dan maar schoenen kopen?

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Maar ja, nieuwe hockeyschoenen moet je eigenlijk wel eerst passen, toch? Ik ga toch maar op zoek op internet, want anders lukt het niet om voor de training van maandag nieuwe schoenen te kopen. Ik kom snel op www.hockeyhuis.nl. “Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis.” Kijk, dat zoek ik. Even doorklikken naar hockeyschoenen en ik zie een enorm assortiment staan. Dita, Asics, Reece, Brabo en Adidas. Welke moet ik nu hebben en welke maat? Helemaal onderaan staan handige tips. Kijk, daar was ik naar op zoek. Helemaal handig zijn de maattabellen bij de merken schoenen, waar je per merk de maten vind.

Met dikke sokken aan maat in cm opmeten

Ik ben op zoek naar Adidas en bij de maattabel staan de maten zelfs in cm, dus dan kan je helemaal makkelijk de maat opmeten. Ik zet mijn zoontje met dikke sokken met zijn hakken tegen de muur en zo kan ik heel makkelijk de maat in cm opmeten. Vrij snel kom ik tot de conclusie dat ik maat 37 moet hebben. Ik zoek verder op www.hockeyhuis.nl/hockeyschoenen en zie meerdere soorten staan. Bij elk model staat keurig een uitleg en helemaal leuk is dat de prijs ook nog interessant is. Uiteindelijk moeten het blauwe worden, want die zijn het coolst. Ok, bestellen maar. Hopelijk zijn ze op voorraad want dan ontvangen we ze op maandag nog keurig op tijd voor de training. Tijdens het bestelproces zie ik dat ik ze gratis mag omruilen voor een andere maat, mochten ze niet passen. Dat is handig, maar hopelijk hoeft dat niet.

Alles online kopen? Dat ook weer niet

‘Wanneer komen ze nou?’ vraagt mijn zoontje op zondag. ‘Morgen, want vandaag is er geen post.’ Met moeite kan hij wachten. Op maandag worden de schoenen keurig bezorgd en de doos staat klaar als mijn zoontje uit school komt. Ze passen perfect en op de training gaat hij als de brandweer. Ik kijk met een glimlach en ben blij dat alles goed gekomen is. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er een hard hoofd in had, want schoenen via internet bestellen zonder te passen? Dat kon in mijn ogen nooit goed gaan, maar wel dus. Ga ik nu alles op internet kopen? Nou, dat weet ik nog niet want in een winkel staan en echt de producten zien is toch ook veel waard, maar ik denk dat ik wel wat vaker op www.hockeyhuis.nl ga kijken. Je weet maar nooit.

 

 

Share
,

Post navigation