Zaalhockeyvader houdt er mee op

Dat was hem dan! De laatste zaalhockeydag. Afgelopen weekend opgestaan met prachtig weer, heerlijk weer om naar buiten te gaan. Maar nee, voor Hockeyvader stond er een dagje in een sporthal gepland. Eerst met de jongste 2 wedstrijden in Bennebroek om vervolgens nog even 2 potjes te coachen in Egmond met de oudste. Kortom, de hele dag in een sporthal.

Met een lekker zonnetje op weg naar de eerste wedstrijden. In een hal in Bennebroek. Na de succesvolle wedstrijden van vorige week gaan we met goede moed van start. Al snel hebben we door dat het vandaag hem niet gaat worden. Veel tegendoelpunten, slappe hap en een grote achterstand. Ik mijmer over het mooie weer en ook ik dwaal af….. kon ik maar naar buiten. Na 2 potjes verlies op weg naar mijn andere zoon en de volgende sporthal. Het weer is nog steeds super en in de auto naar Egmond is het druk. Allemaal op weg naar het strand om lekker te wandelen. Ik moet goed opletten dat ik de juiste afslag neem, anders sta ik op het strand.

Eenmaal in de hal ben ik net op tijd. Hopelijk gaat dit beter. We spelen tegen 2 tegenstanders wat moet kunnen. En het kan. We beginnen goed en winnen het potje. Ook de 2e wedstrijd gaat goed en met hangen en wurgen winnen we die ook. Het is inmiddels al tegen 5-en als we naar buiten gaan. De zon is al onder en ondanks de kou zit de lente al in de lucht. Gelukkig gaan we vanaf nu weer naar buiten. Het zaalseizoen zit er op.

Eindconclusie? Veel sporthallen, vaak in Amsterdam, 2 keer in een opblaashal en uiteindelijk toch wel een leuk seizoen. Het begin was lastig, maar de laatste 2 keer begon het zowaar op zaalhockey te lijken. We gaan nu weer het veld op, dat zal in het begin wel weer lastig worden maar dat zien we dan wel weer.

Share

Post navigation