Hockeyvader wenst u een prettige vakantie

Het is bijna zover, eindelijk vakantie. Hockey ligt even stil en dat is wel zo lekker. Ik zag het trainingsschema voor komend seizoen en ja wel ik sta weer 7 dagen per week op het veld. Maandag, woensdag en donderdag JC1, dinsdag en vrijdag JD2 en het op de zaterdagen de wedstrijden (en op zondag zelf spelen). Pfff, nu nog even geen zin in. Nee, dan lekker vakantie. Stress, hebben we dit wel, moet dat ook nog mee?, etc. De laatste dagen voordat je weggaat is altijd stress. Als je eenmaal weg bent is het heerlijk, maar nu vraag je je af waarom je eigenlijk gaat.

Onze kleine caravan staat al weer voor de deur. De kano ligt klaar en bijna alles is ingepakt. Wij kunnen op naar Zweden! Uiteraard gaan de hockeysticks mee.

IK WENS U ALLEN EEN FIJNE VAKANTIE en vanaf eind augustus zal hockeyvader weer wekelijks verslag doen van de nieuwe, aankomende belevenissen van het seizoen 2017-2018.

 

 

Share

Post navigation